Kadar Sumbangan

Kadar Sumbangan yang ditetapkan untuk setiap Perkhidmatan Rawatan di PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ adalah berpatutan dan sangat rendah jika dibandingkan dengan pengalaman, ilmu, kepakaran, tenaga, masa, sistem, kualiti perkhidmatan dan risiko (jangkitan penyakit dan gangguan jin dan syaiton) ke atas Perawat; serta kemudahan dan peralatan yang disediakan untuk para Pesakit. 

Bagi memohon keberkatan dan keredhoan dari Allah SWT ke atas diri anda (Pesakit) dan PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™; sebaik-baiknya, segala bayaran haruslah diniatkan sebagai Tabarru' (Sumbangan Ikhlas) untuk membantu PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ terus berjihad di jalan Allah (beroperasi) setiap hari bagi merawat Pesakit-pesakit lain; menentang kejahatan dan kezaliman manusia durjana, jin, syaiton dan iblis laknatullah; serta berdakwah dan menyebarkan Syiar Islam melalui Rawatan dan Terapi Al-Quran yang dipraktikkan setiap hari.

Walau bagaimanapun, sekiranya anda benar-benar menghadapi masalah kewangan; sila maklumkan dengan jelas kepada Perawat semasa Sesi Kaunseling sebelum rawatan dijalankan. Dalam kebanyakan kes, potongan Kadar Sumbangan boleh diberikan sehingga maksima 50% ATAU mengikut kemampuan anda; sekiranya anda dari golongan fakir miskin, ibu tunggal yang tiada berpendapatan tetap atau anak yatim (berumur 18 tahun ke bawah).

Untuk makluman semua, setakat hari ini, PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ sangat memerlukan dana sehingga RM2.5 juta untuk menambahbaik infra-struktur, melatih lebih ramai Perawat Islam serta untuk mengembangkan operasinya. Sekiranya ada mana-mana pihak yang sudi membantu, bolehlah berjumpa dengan Pengasas PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ untuk perbincangan selanjutnya.

Sesungguhnya segala sumbangan yang anda berikan adalah tidak ternilai bagi PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM™ dan sangatlah dihargai. Semoga Allah SWT membalasnya dengan ganjaran yang terbaik di dunia dan di akhirat hendaknya. Amiin ya robbal 'alamiin. In shaa Allah.