PIAGAM PELANGGAN

  1. Kami komited untuk menyediakan perkhidmatan Rawatan dan Terapi Al-Quran berkualiti tinggi yang disesuaikan, demi memenuhi keperluan setiap pelanggan kami.

  2. Kami komited untuk menyampaikan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang, dengan tumpuan pada penghormatan, belas kasihan dan profesionalisme dalam semua interaksi kami dengan pelanggan.

  3. Kami komited untuk mengekalkan piawaian kerahsiaan dan privasi yang ketat untuk semua pelanggan kami, dan akan mengendalikan semua maklumat pelanggan dengan penuh berhati-hati dan budi bicara.

  4. Kami komited untuk menyediakan persekitaran yang selamat dan mesra untuk semua pelanggan kami, dan akan mengambil semua langkah yang perlu untuk memastikan kesihatan dan keselamatan pelanggan dan kakitangan kami.

  5. Kami komited untuk terus menambah baik perkhidmatan dan proses; dan secara aktif akan mendapatkan maklum balas daripada pelanggan kami, untuk membantu kami mengenal pasti bidang untuk penambahbaikan serta membuat perubahan yang diperlukan, demi memenuhi keperluan pelanggan kami.